Deze ochtend voelde mijn ontbijt als een echt feestmaal! 🎉
Met een paar simpele ingrediënten toverde ik in een handomdraai deze verfrissende smoothiebowl op tafel. Het fruit zorgt voor een natuurlijke zoetheid, en door het proteïnepoeder is hij niet alleen supervullend, maar ook heerlijk romig. Dat geeft meteen ook een subtiele vanillesmaak — bijna alsof je een lepeltje vanillepudding eet. Zó lekker! 🤗
Probeer jij hem ook?
Tropische en eiwitrijke smoothiebowl (1 pers.)
Ingrediënten
- 80 g bevroren mango
- 80 g bevroren ananans
- 1/ 2 bevroren banaan
- 125 ml sojamelk (of ander plantaardige melk zoals amandelmelk, ook heerlijk met kokosmelk of kokosdrank)
- 1 scoop (vanille of banaan) proteïnepoeder (ik gebruikte vegan vanille pea protein)
- 5 el hollie chocolate granola
- andere toppings naar wens (kokosrasp, extra fruit,...)
Bereiding
1. Laat het fruit een beetje ontdooien (eventueel in de microgolf)
2. Doe het fruit, dan de melk en 1/2 tot 1 scoop proteïnepoeder in de blender.
3. Blend alles tot een glad geheel.
4. Giet/schep in een bowl en werk af met de granola en/of andere toppings naar wens.
Reactie plaatsen
Reacties